Hydrauliska Vatten Pumpar 

Det finns 5 produkter.
 • 13,300.00 kr

  Finesser och fördelar: SM20 vattenpumpen är en av de lättaste och mest hållbara pumpar tillgängliga. Pumpar vatten upp till 946 liter i minuten och rörliga partiklar i vattnet upp till 8 mm gör den idealisk för valv och brunnar. SM20 överträffar pumpkraften hos de flesta bensindrivna pumpar. Det finns...

 • Finesser och fördelar Stanley SM21 vattenpump är en av de lättaste och mest hållbara pumpar tillgängliga. Det är förmågan att pumpa 1135 Liter i minuten som gör det idealisk för valv, inspektionsbrunnar och mer specifikt i trånga smala öppningar. . SM21 överträffar pumpkraften hos de flesta bensindrivna pumpar. .

 • 22,400.00 kr

  SM50 Vattenpump är en dränkbar pump av centrifugaltyp som som inte kräver någon grundning för-fyllning. Motorn är en kontaminerings-tolerant kuggväxelmotor unikt utformad för kontinuerlig höghastighetsdrift. Motorn driver pumphjulet direkt inga spindellager som kräver regelbunden smörjning eller...

 • 19,900.00 kr

  Finesser och fördelar Stanley TP03 Smutspumpen är det lättaste och mest effektiva sättet att förflytta stora volymer av vätska med koncentrationer av partiklar upp till 25% volym. Ingen grundning/förfyllning krävs, bara släpp ner den i materialet och den är redo att arbeta.

 • 28,700.00 kr

  Stanley TP08 SmutsPump är en lätt, kraftig pump med förmåga att pumpa stora volymer vatten, sand, grus, slam och solida material upp till 75 mm i diameter. TP08 är dränkbar, självsugande och kan köras i tomme utan att skador uppstår på motor, lager eller pumphjulet. TP08 har utformats för att få ut mest från en HTMA typ II hydraulisk krets. .

Visar 1 - 5 av 5 artiklar