Vedklyvar 

Det finns 13 produkter.
  • 17,900.00 kr

   Bala Agris elproffsklyvar drivs elhydrauliskt. De är utrustade med en specialventil som ger två tryckkrafter: snabbgång (High speed) vid klyvning av normal ved och högtrycksläge (Full power) vid klyvning av grov, vresig ved. Elproffsklyvarna manövreras med två manöverspakar. Med dessa regleras tryckkraften som kan skiftas under pågående klyvning.

  • 21,900.00 kr

   Våra proffsklyvar, även kallade traktorklyvar, är kraftfulla vedklyvar med stor tryckkraft. Proffsklyven P812P är utrustad med en specialventil som ger två tryckktrafter som kan skiftas under pågående klyvning. Proffsklyven manövreras med två manöverspakar, en säker och enkel tvåhandsfattning. .

  • 37,900.00 kr

   En effektiv, säker och lätthanterlig eldriven vedmaskin för kapning och klyvning av ved. Stockar upp till 32 cm diameter kapas snabbt och enkelt. Smörjning av kedjan sker från separat behållare och eftersom sågkedjan endast roterar vid kapning blir oljeförbrukningen låg. .

  • 81,900.00 kr

   Denna vedkombi klarar av att kapa och klyva ved upp till 37 cm i diameter. Den kan levereras med flera driftalternativ; eldriven, traktordriven eller kmbinerad el- traktordriven.

  • 219,000.00 kr

   Vedkombi 450 är efterföljaren till vedkombi 410. Med praktiska konstruktörer samt konstruktionshjälp från flygindustrin är resultatet slående. . Se film:

  • 1,995.00 kr

   Pannvedsklyv på stativ. Säkert tvåhandsgrep. En perfekt vedklyv att ha jämte sin vedpanna att splinta tändved med. Liten och smidig ansluts enkelt till ett jordat 230v uttag. 2-års garanti

  • 10,200.00 kr

   Detta är en mycket kraftfull och beprövad vedklyv med högsta säkerhet och användarvänlighet. Stor omsorg har lagts på val av material och komponenter och det ger modellen den prestanda som krävs för att klyva all slags ved upp till 500 mm. Maskinens goda rykte har gjort den till en av Sveriges mest sålda vedklyvar det senaste decenniet.

  • 11,600.00 kr

   Vedklyven är konstruerad för att uppfylla dom kräsnas krav på säkerhet, användarvänlighet och prestanda. Väl beprövade komponenter och extra stabil uppbyggnad gör att modellen klarar all sorts ved upp till 700 mm. Modellen är även utrustad med en steglöst ställbar slaglängd hos...

  • 17,400.00 kr

   Detta är den största klyven i sortimentet och är avsedd för dig som har behov av att klyva lång ved upp till 1100 mm. Konstruktionen är väl beprövad och mycket kraftig i sin uppbyggnad.

  • 11,500.00 kr

   Detta är en mycket kraftfull och hållbar vedklyv med hög säkerhet. Konstruktionen är väl beprövad och klyvens kapacitet är mycket hög.

  • Vedklyven är konstruerad för att uppfylla de kräsnas krav på säkerhet, användarvänlighet och prestanda. Väl beprövade komponenter och extra stabil uppbyggnad gör att modellen klarar all sorts ved upp till 650 mm. Modellen är även utrustad med en steglöst ställbar slaglängd hos...

  • Vedklyven är konstruerad för att uppfylla de kräsnas krav på säkerhet, användarvänlighet och prestanda. Väl beprövade komponenter och extra stabil uppbyggnad gör att modellen klarar all sorts ved upp till 650 mm. Modellen är även utrustad med en steglöst ställbar slaglängd hos...

  • 5,150.00 kr

   Klyvkon för delning av stora stockar och stubbar. Klyvkonen finns med olika hylsor för att användas på rotatorer eller andra hydraulmotorer. Konen är konstruerad för att arbeta sig in i materialet utan större tryck. Den härdade spetsen är monterad med stoppskruv för att enkelt kunna bytas. Klyvkonans...

  Visar 1 - 13 av 13 artiklar